Sajttal, sonkával, paprikával és apróra vágott tojással töltött fasírozott, petrezselymes bulgurral, vegyes salátával

Hozzávalók

50dkg darálthús
3+1tojás
1szikadt zsemle
1fej vöröshagyma
3gerezd fokhagyma
1evőkanál mustár
1tk pirosarany
1tk kakukkfű
Só bors
6szelet sonka
Fél pritaminpaprika
10dkg sajt
1csokor petrezselyem
Bulgur

Leírása

A hagymát pici olajon megfonnyasztom, hagyom hűlni.
Összedolgozom a húst a fűszerekkel, a kinyomkodott zsemlével, 1 tojással és a kihűlt hagymával.
Fólián kinyomkodom a húst kb. tepsiméretűre.
A széletől kb. 4 cm-t kihagyok.
Mindent apróra vágok, a sonkát, a paprikát, a főtt tojásokat és beterítem a húst, majd sajtot reszelek rá, végül a fólia segítségével feltekerem.
A bulgurt pici sóval kétszeres mennyiségű vízzel megfőzőm, majd megszórom apróra vágott petrezselyemmel.

Kovacs Krisztina

2021-06-13 13:52:56