Egyszerű málnás túróhab
Hozzávalók
2dl habtejszín250g tehén túró
3ek porcukor
1citromból nyert citromhéj
250 g málna
0.5citromból nyert citromlé
40g mandulapehely

Leírása
1. A habtejszínt felverjük, majd hozzáadjuk a túrót, valamint a porcukrot, és alaposan elkeverjük.2. Belereszeljük egy citrom héját, és összeforgatjuk.
3. A málna nagyjából 4/5 -ét villával összenyomkodjuk, és hozzáadjuk a citromlevet.
4. A Szeletelt madulát serpenyőben megpirítjuk.
5. Rétegenként poharakba kanalazzuk a krémet:alulra egy réteg túrót megy, erre rakunk pár szemet a maradék málnából, rákanalazzuk a málnapürét,majd jöhet a túró másik fele.
6. Diszitésként rárakunk pár szem málnát, és megszórjuk a pirított mandulával.