Kinder Bueno sajttorta
Hozzávalók
Alap:- 2 csomag tejcsokis Kinder Bueno
- 10 dkg olvasztott margarin
Krém:
- 25 dkg mascarpone
- 2 dl habtejszín
- 5 dkg porcukor
- 1 tábla fehér csoki
- 2 csomag FEHÉR Kinder Bueno
- 1 csomag expressz zselatin
Teteje:
- 10 dkg étcsoki
- kb. 1 dl tejszín

Leírása
A recept alapján egy 22-25 centiméter átmérőjű kapcsos tortaformára lesz szükség.Alap:
A kekszet a csokival össze kell törni és össze kell keverni az olvaszott margarinnal együtt. Ha ez megvan, akkor a következő lépésig hűtőbe kell tenni, hogy hamar összeálljon. (megj.: én a fagyasztóba helyeztem rövid időre, sokkal könnyebb vele úgy dolgozni később)
Krém:
A mascarpónét a porcukorral együtt habosra kell keverni, majd bele kell tördelni a fehér Kinder Buenot és ezzel együtt tovább keverni, ameddig teljesen elkeveredik. Vízgőz fölött közben fel kell olvasztani a fehércsokit, majd folyamatos kevergetés mellett hozzá kell keverni a krémhez.
Külön fel kell habosítani a tejszínt, ehhez kell hozzákeverni a zselatinport, apránként. Ha ez is összeállt, akkor kell összekeverni a mascarpónés krémmel.
A korábban hűtőbe helyezett alapra rá lehet önteni a krémet, majd 2-3 órára hűtőbe kell helyezni, hogy összeálljon.
Teteje:
A csokit össze kell tördelni, a tejszínt fel kell forralni majd ráönteni a csokira. Kevergetés mellett a csoki hamar elolvad, így rá lehet önteni a krémre.
Díszítésnek 1-2 szelet Kinder Buenot el lehet tördelni és ráhelyezni a tetejére.
Kellemes sütizgetést! :)