Kráter süti
Hozzávalók
2 csomag vaníliás puding9 dl tej
2 evőkanál kakaó
5 evőkanál cukor
5 db tojás (a fehérje külön!)
1 csomag sütőpor
1 doboz nagy tejfől
25 dkg porcukor (4 evőkanál)
1 dl étolaj
25 dkg liszt

Leírása
A 2 csomag vaníliás pudingot 9 dl tejben megfőzzü 5 evőkanál cukorral. 5 db tojás sárgáját 25 dkg porcukorral 1 csomag vanilás cukorral, 1 dl tejjel habosra verjük. 1 dl étolaj, 25 dkg liszt, 2 evőkanál kakaó 1 csomag sütőporral és a tojás fehérjével összekeverem.Zsírozott vagy vajazott esetleg olajozott (ki hogy szokta) lisztezett tepsibe öntjük a masszát. Vizes kanállal rászaggatjuk a kihűlt pudingot és megsütjük! Esetleg aki szereti a túrót, puding hellyett túrót is használhat.
A nagy tejfölt, 4 evőkanál porcukorral és 1 vaníliás cukorral elkeverjük és a meg sűlt forró sütire önjük majd hadjuk kihűlni.