Raffaelló szelet
Hozzávalók
Fehér tészta:5 tojásfehérje
15 dkg cukor
15 dkg kókuszreszelék
2 evőkanál rétes liszt
1/2 csomag sütőpor
1/2 citrom leve
Barna tészta:
5 tojásfehérje
15 dkg cukor
15 dkg darált dió
3 evőkanál kakaópor
2 evőkanál rétes liszt
1/2 csomag sütőpor
Krém:
10 tojássárgája
1 csomag vaníliás pudingpor
3 dl tej
25 dkg margarin
20 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor

Leírása
Fehér tészta: 5 tojásfehérjét kemény habbá verünk, a vége felé beleszórunk 15 dkg cukrot, 15 dkg kókuszreszeléket, 2 evőkanál lisztet és fél csomag sütőport. Fél citrom levét is belecsorgatjuk, majd 180°C-ra előmelegített sütőben sütjük.Barna tészta: 5 tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadunk 15 dkg cukrot, 15 dkg darált diót, 3 evőkanál kakaót, 2 evőkanál lisztet és fél csomag sütőport. Ugyanúgy készül, mint a kókuszos lap.
Krém:10 tojássárgáját elkeverünk 1 csomag vaníliás pudingporral, adunk hozzá 3 dl tejet, és sűrű masszát főzünk belőle. Eközben 25 dkg margarint kikeverünk 20 dkg cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral, majd a kihűlt pudinggal jól összedolgozzuk.
Összeállítás:
Alulra a kókuszos tészta kerül, erre a krém 3/4 része, rá a diós-kakaós tészta, a tetejére a maradék krém, végül kókuszreszelékkel megszórjuk.