Madártej szelet

Hozzávalók

Hozzávalók a tésztához: fél csomag sütőpor, 8 evőkanál liszt, 8 tojásfehérje, 8 evőkanál porcukor.
Hozzávalók a krémhez: 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 8 dl tej, 1 evőkanál liszt, 2 csomag vaníliás pudingpor (főzéssel készítendő), 8 tojássárgája, továbbá 4 dl tejszín.

Leírása

A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Belekeverjük a sütőporos lisztet, majd előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük a tésztát. A tojássárgákból, pudingporból, lisztből és tejből sűrű krémet főzünk. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a már kihűlt pudingos krémhez adjuk. A krémet a megsült tésztára simítjuk, végül a tejszínhabbal borítjuk.

Kalocsai Zsolt

2018-10-11 11:57:29

A recept feltöltési időszak lezárult.
Sorsolás október 18-án.

Süssük ki együtt
A biztonság mesterműveit!

Gondoskodjon szerettei, önmaga jövőjéről, és megajándékozzuk!

Életbiztosítások a postán!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Recept adatok

A receptfeltöltés belépés után érhető el.

Nyeremények

Töltse fel kedvenc
desszertreceptjét és a desszert fotóját, hogy megnyerhesse

a 2 fős wellnesshétvégét a hévízi Lotus Therme Hotel & Spába

vagy a 2 db Media Markt utalvány
egyikét (50 000 vagy 25 000 Ft értékben).