Omlós isler

Hozzávalók

hozzávalók / 6 adag
A tésztához:
50 dkg finomliszt
14 dkg cukor
5 dkg dió (darált)
25 dkg margarin
5 ek tej
A töltelékhez:
20 dkg lekvár/ dzsem (szeder, házi)
A tetejére:
10 dkg tortabevonó (olvasztott)

Leírása

Elkészítés:
Egy tálban összegyúrjuk a hozzávalókat, és egy órára hűtőbe tesszük.
Lisztezett deszkán vékonyra (kb. 3-4 mm) nyújtjuk, és szaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és előmelegített sütőben kb. 10 percig szép világosra sütjük.
Amikor már kihűltek, két korongot szederlekvárral összeragasztunk, és olvasztott tortabevonó csokiba mártjuk.
Egy-két nap alatt megpuhul, és nem fog morzsálódni.
sütési hőfok: 160°C

Deák Bettina

2018-10-08 18:09:22

A recept feltöltési időszak lezárult.
Sorsolás október 18-án.

Süssük ki együtt
A biztonság mesterműveit!

Gondoskodjon szerettei, önmaga jövőjéről, és megajándékozzuk!

Életbiztosítások a postán!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Recept adatok

A receptfeltöltés belépés után érhető el.

Nyeremények

Töltse fel kedvenc
desszertreceptjét és a desszert fotóját, hogy megnyerhesse

a 2 fős wellnesshétvégét a hévízi Lotus Therme Hotel & Spába

vagy a 2 db Media Markt utalvány
egyikét (50 000 vagy 25 000 Ft értékben).