Oroszkrém torta (fondanttal burkóval)
Hozzávalók
Hozzávalók:6 tojás
6 evk cukor
6 evk liszt
1/2 kk sütőpor
Krém
7dl tej
7 evk cukor
2cs tejszínes puding
1/2 rum aroma
40dkg felkockázott barack
7dl felvert tejszín
fondant

Leírása
Atojásokat a cukorral felverjük fehéredésig, majd bele szitáljuk a sütőporos lisztet.Lazán összekeverjük és sütőpapírral bélelt 22-es tortaformába öntjük és 180 fokon 20 percig sütjük.Ha kihűlt 3 felé vágjuk és a következő krémmel töltjük.
A tejjel , cukorral sűrűre főzzük a pudingot.Hűlés után ízesítjük a rumaromával és 7dl tejsźínnel.Ezzel töltjük a piskóta karikákat , amelyekre a kém után rászórjuk a bsrack kockákat, következik a másik piskóta karika.Majd az egészet bevonjuk a krémmel.Hűtőbe hűtjük kb 3 órát és burkoljuk fondanttal.A díszités mindenki saját kreatívitása.Jó étvágyat, jó szórakozást!