Almás-habos sütemény sütés nélkül

Hozzávalók

1 kg alma
babapiskóta
2 cs. vaníliás pudingpor
4.5 dl víz
cukor, fahéj
2 dl habtejszín
tortadara (opcionális)

Leírása

Egy jénai tálat kirakunk jó szorosan babapiskótával.
A lereszelt almát puhára pároljuk 2 dl vízben. A pudingporokat elkeverjük 2.5 dl vízben, és a megpárolt almára öntjük. Sűrűsödésig főzzük. Megédesítjük ízlés szerint cukorral és fahéjjal. Jól elkeverjük és még melegen a piskótára öntjük a felét. Újabb sor babapiskóta következik, majd az alma másik fele. Kicsit hűlni hagyjuk.
Felverünk 2 dl tejszínt habfixálóval, és vastagon az almára simítjuk. (Tetejére tortadarát szórunk, vagy csokit reszelünk rá.) Pár órát hűtőben pihentetjük.

Fajcsákné Polgár Judit

2018-10-08 11:01:13

A recept feltöltési időszak lezárult.
Sorsolás október 18-án.

Süssük ki együtt
A biztonság mesterműveit!

Gondoskodjon szerettei, önmaga jövőjéről, és megajándékozzuk!

Életbiztosítások a postán!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Recept adatok

A receptfeltöltés belépés után érhető el.

Nyeremények

Töltse fel kedvenc
desszertreceptjét és a desszert fotóját, hogy megnyerhesse

a 2 fős wellnesshétvégét a hévízi Lotus Therme Hotel & Spába

vagy a 2 db Media Markt utalvány
egyikét (50 000 vagy 25 000 Ft értékben).