Epres szelet Glutén&Tejmentes
Hozzávalók
Piskóta:- 4 db M-es tojás
- 4 evk. cukor
- késhegynyi szódabikarbóna
- 4 evk. gluténmentes lisztkeverék
Krém:
- 4 dl mandulatej
- 1 cs. Vaníliás pudingpor
- ízlés szerint cukor
- 2 evk. Dekor hab
Tetejére:
Dekorhab
Eper

Leírása
Tészta:- 4 tojássárgát, 4 evk. cukorral kikeverünk, rakunk bele egy késhegynyi szódabikarbónát és 4 evk. gm.lisztet , majd hozzá adjuk a felvert 4 tojás fehérje kemény habját!
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam 160 fokon kb. 30 perc sütés!
Krém :
- 4 dl mandulás tejben megfőztem 1 csomag vaníliás pudingport majd ízlés szerint édesítettem és hagytam kihűlni ! Közben felvertem egy 4 dl Meggle decor tejmentes habot utána a krémbe raktam kb 2 evk. habot ezt jól kikevertem robotgéppel utána rákentem a krémet a kihűlt ketté vágott tésztára megszórtam eper darabokkal a tészta tetejét is lekentem krémmel majd rá raktam a habot és eper szeletekkel díszítettem!