Vaníliapudingos madártej

Hozzávalók

1,5 l tej
4 db tojás
1 cs vanília pudingpor
4 ek cukor
4 cs vaníliáscukor

Leírása

A tejet feltesszük forrni, közben a tojásokat ketté választjuk. A fehérjét 2 csomag vaníliás cukorral felverjük. Ha forr a tej, akkor kanál segítségével galuskákat szaggatunk a fehérje habjából a tetejére. Ha megdagadtak le kanalazzuk őket egy másik tálba.
A sárgájat összekeverjük a pudingporral, a 4 ek és a megmaradt 2 csomag vannilliás cukorral, csomómentesre keverjük, majd óvatosan összekeverjük a tűzhelyen lévő tejjel, ha elkezd sűrűsödni elzárjuk. Egy másik tálba öntjük, majd a tetejére helyezzük a habgaluskákat. Hagyjuk hűlni, majd hűtőbe tesszük.
Gyakran készítem, imádják az itthoniak. :)

Forró Tünde

2018-10-02 10:33:30

A recept feltöltési időszak lezárult.
Sorsolás október 18-án.

Süssük ki együtt
A biztonság mesterműveit!

Gondoskodjon szerettei, önmaga jövőjéről, és megajándékozzuk!

Életbiztosítások a postán!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Recept adatok

A receptfeltöltés belépés után érhető el.

Nyeremények

Töltse fel kedvenc
desszertreceptjét és a desszert fotóját, hogy megnyerhesse

a 2 fős wellnesshétvégét a hévízi Lotus Therme Hotel & Spába

vagy a 2 db Media Markt utalvány
egyikét (50 000 vagy 25 000 Ft értékben).