Magyar szelet

Hozzávalók

6 tojás,
6 evőkanál cukor,
6 evőkanál liszt,
1 sütőpor,
20 gramm zöld ételszinezék,
1 dl étolaj.
A krémhez:
25 dkg rama,
50 dkg túró,
2 vanília,
25 dkg porcukor.
A mázhoz:
8 dl higított vadmálnaszörp,
2 vanília puding.

Leírása

A cukor folyamatos hozzáadása mellett kemény habot verünk a tojásfehérjékből. Hozzákeverjük a tojássárgáját, a lisztet, a színezéket, az olajat és a sütőport. Kibélelünk egy tepsit sütőpapírral, ráterítjük a tésztát, majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük.
Krém: habosra keverjük a ramaval a porcukrot és a vanìliát, majd összedolgozzuk a túróval. A tészta tetejére simítjuk.
Máz: a pudingot megfőzzük a málnaszörpben és a krém tetejére kenjük. Amikor megdermedt, vizes késsel felszeleteljük.

Tóth Istvánné

2018-09-19 20:45:07

A recept feltöltési időszak lezárult.
Sorsolás október 18-án.

Süssük ki együtt
A biztonság mesterműveit!

Gondoskodjon szerettei, önmaga jövőjéről, és megajándékozzuk!

Életbiztosítások a postán!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Recept adatok

A receptfeltöltés belépés után érhető el.

Nyeremények

Töltse fel kedvenc
desszertreceptjét és a desszert fotóját, hogy megnyerhesse

a 2 fős wellnesshétvégét a hévízi Lotus Therme Hotel & Spába

vagy a 2 db Media Markt utalvány
egyikét (50 000 vagy 25 000 Ft értékben).