Albert kekszes süti
Hozzávalók
2 csomag nagy Albert keksz (vagy 4 csomag kicsi)25 dkg margarin
20 dkg cukor
2 ek. kakaópor (cukrozatlan)
fél dl fekete kávé
fél l tej
2 csomag csokipudingpor (főzős)

Leírása
Elkészítése:A pudingport, a kakaóport, a cukrot szárazon összekeverjük.
Egy lábosban a margarint felolvasztjuk a kávés tejben, majd hozzáadjuk a cukros kakaóporos pudingpor keveréket. Besűrűsödésig főzzük.
A kekszeket egyenként megkenve összeragasztjuk (mint a méteres süteménynél).
Pudinggal összeragasztott rudat alufóliába csomagolva a hűtőbe betesszük kb. 1 napra, hogy megpuhuljon a keksz. A másik csomag kekszet is így készítjük el.
Másnap a hűtőből elővesszük, alufóliából kicsomagoljuk és ferdén szeletelve tálaljuk.